In de media

“Als je gaat ondernemen heb je allerlei ideeën over hoe je een onderneming wil inrichten. Je bent een kapitein, je zet een stip aan de horizon en dan vaar je uit."

Erg leuk en scherp interview met Arthur Dontje vanochtend op BNR over het boek GROOT. Mooi (en zeer gewaardeerd) dat interviewer Thomas van Zijl het boek vooraf goed gelezen bleek te hebben. Gesprek met Arthur vanaf ongeveer 28e minuut.

“Met hindernissen onderweg zo snel mogelijk inkapselen en aan anderen overlaten, zodat je zelf het vizier op die stip aan de horizon kunt houden.”

“Op school wilde Arthur niet deugen. Maar zijn tomeloze energie, koppigheid, durf, bravoure, onbeschaamdheid en mazzel hebben hem ver gebracht.”

“Het boek is geen glamoureus succesverhaal, maar een inspirerend overzicht waarin Dontje ook heel openlijk de dieptepunten uit zijn loopbaan deelt.”

“Tot tweemaal toe wordt hij in Bijzonder Beheer geplaatst en scheert langs de rand van faillissement. In 2018 verkoopt hij zijn bedrijf voor miljoenen en stapte zo de Quote 500 binnen.”

“Een inkijkje in het leven van ondernemer Arthur Dontje kan je toch nog even de energie geven omdat je denkt: zie je, ik ben niet de enige."


Wil je Arthur’s visie 
op jouw onderneming?

Pers

Festina Lente Schoorl 
B.V.
Keetgracht 1,  1811 AM 
Alkmaar

088 181 1800
info@festinalentes.nl